Nahoru
Dolu
KATEGORIE ZBOŽÍ
VÝPRODEJ Sety Sady dresů Badminton Basketbal Fotbal Házená Nohejbal Volejbal Bundy Mikiny Teplákové soupravy Tepláky Trenky Trička Tašky a batohy Tréninkové pomůcky ADIDAS ERREA GIVOVA JAKO JOMA LEGEA MERCO NIKE Všechny značky
vyprodej sportovni slevasporty fotbal, volejbal, basketbal, házená, nohejbalsportovní oblečenítréninkové pomůcky na hřiště do tělocvičny.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

    2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

    3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

    4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

    5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

    6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

    7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

    8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

      1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

      2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

    9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

 

  1. ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

    1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího. Svou informační povinnost vůči kupujícímu ve smyslu čl. 13 nařízení GDPR související se zpracováním osobních údajů kupujícího pro účely zasílání obchodních sdělení plní prodávající prostřednictvím zvláštního dokumentu.

    2. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

  2. DORUČOVÁNÍ

    1. Kupujícímu může být doručováno na elektronickou adresu kupujícího.

Akce a novinky
<a href="http://legea-eshop.cz/vyprodej~c535.html">VÝPRODEJ</a>
VÝPRODEJ sportovního oblečení a vybavení na trénink i volný čas. V kategorii VÝPRODEJ naleznete dresy, teplákové soupravy, bundy, tepláky, trenky, trička, míče a další sportovní vybavení za velice nízké ceny.
 
<a href="http://legea-eshop.cz/fotbal-mice~c643.html">Oficiální míč Ligy mistrů 2018</a>
Fotbalový míč ADIDAS Finale 18 OMB je oficiálním míčem Ligy mistrů UEFA 2018. Míče na fotbal s certifikátem kvality FIFA určené pro nejvyšší soutěže jako je Liga mistrů, Evropská liga UEFA. Mistrovství světa a Evropy a další.
 
<a href="http://legea-eshop.cz/sada-dresu-kompletu~c514.html">Sada dresů pro týmy</a>
Sada dresů a kompletů pro týmy za zvýhodněnou cenu. Fotbalové dresy a trenky již od dětských velikostí pro amatérské i profesionální fotbalové týmy. Cena již od 299,-Kč za komplet. Dresy a trenky od Adidas, Jako, Legea, Givova, Errea ...
 
<a href="http://legea-eshop.cz/treninkove-pomucky~c47.html">Tréninkové pomůcky</a>
Tréninkové pomůcky na hřiště i do tělocvičny. Mety, kužele, překážky, slalomové tyče, trenérské pomůcky a další tréninkové vybavení. Výhodné sady překážek a slalomových tyčí v tašce na přenášení a uskladnění.
 
<a href="http://legea-eshop.cz/soupravy-obleceni~c542.html">Teplákové soupravy</a>
Teplákové soupravy na trénink i volný čas. Bunda a tepláky na fotbal, volejbal, házenou a další sporty již od dětské velikosti. Tepláková souprava od Adidas, Legea, Jako, Errea, Givova a dalších sportovních značek.
 
<a href="http://legea-eshop.cz/tasky-a-batohy~c7.html">Tašky, batohy a lékárničky</a>
Sportovní tašky, batohy a lékárničky. Fotbalová taška a batoh s prostorem na obuv vhodná i pro všechny ostatní sporty. Zdravotnické brašny s výbavou i bez zdravotnické výbavy.
 
<a href="http://legea-eshop.cz/legea-sportovni-obchod-italske-znacky-legea-tornado~c1185.html">LEGEA Tornado</a>
LEGEA to je převážně FOTBAL. Sportovní značka LEGEA patří mezi nejznámější fotbalové výrobce na českém trhu. DRESY, STULPNY a TEPLÁKOVÉ SOUPRAVY LEGEA oblékají týmy od „pralesní“ až po nejvyšší ligu.
 
<a href="http://legea-eshop.cz/kolekce-znacky-jako-sport~c1176.html">JAKO sport</a>
JAKO sport to je německá kvalita. Nabízíme ucelené kolekce sportovního oblečení STRIKER, PERFORMANCE, COPA CUP, CLASSICO Prohlédněte si Katalog JAKO sport 2018
 
<a href="http://legea-eshop.cz/givova-sport-fotbal-sportovni-obchod-italske-znacky-givova~c1218.html">GIVOVA sport </a>
GIVOVA je italská sportovní značka. Široká nabídka DRESŮ a TEPLÁKOVÝCH SOUPRAV, setů a sportovního oblečení na trénink i volný čas. Jako přímý dovozce Vám můžeme nabídnout exkluzivní ceny. Prohlédněte si Katalog GIVOVA
 
<a href="http://legea-eshop.cz/errea-sportovni-obchod-volejbal,-basketbal,-sportovni-obleceni-errea~c1201.html">ERREA sport</a>
Značku ERREA znají především hráči a fanoušci VOLEJBALU a BASKETBALU. Dresy, chrániče i SPORTOVNÍ OBLEČENÍ využívají špičkové kluby v nejvyšších soutěžích.
 
Přihlaste se k odběru novinek
Nechejte si pravidelně zasílat akční nabídky a informace.
Rychlý kontakt
legea-eshop.cz
adresa:
Sporteo s.r.o.
Purkyňova 37
568 02 Svitavy
tel.: 420 774204255


www.legea-eshop.cz
info@legea-eshop.cz